onsdag den 28. september 2011

Pakke til mig!

Ja, jeg truede jo med flere pakker inden jeg blev opslugt af "det vilde studenter liv"!
   Denne her kom til mig fra Tyskland. Jeg er ganske tilfreds med deres indpakningens metode, jeg havde nemlig ganske mange forskellige ting i pakken.
   Jeg skulle jo have hjemkøbt de vigtigeste af mine manglende plakater, men der er bare nogle ting man ikke kan stå for!
Som den t-shirt der! En Ipod møder en walkman og walkmanden siger "I'm your father" og ipoden forstår ingenting. Jeg er jo Star Wars fan, men det var på mange måder humoren der fangede mig. Jeg ejer selv en walkman (ja, jeg har den endnu og den virker) og forskellen fra den til min ipod er jo kæmpe stor. Tænk at de er i familie.
   Jeg måtte også bare eje et krus der sagde "I (heart) my computer" for det gør jeg virkelig! Han er min bedste ven, samlever og følgesvend.
   Homer der var en gave til en venindes fødselsdag.
Her endnu engang lækkert pakket ind så de ikke kommer til skade. Bølgepap yderst og beskyttende papir indenunder.
   Endelig havde jeg igen de obligatoriske 6 film plakater. Plus! Jeg måtte have en ny plakat til min lejlighed. En flot farverig kollage af de vigtige personer gennem Star Wars trilogien.

søndag den 25. september 2011

Det store sort hul

Det er svært at håndtere det hele for tiden. Jeg er blevet lidt overrumplet af det nye liv! Efter at have været hjemmegående navlepiller i fire måneder er overgangen til udegående, udadvendt people-person lidt af et spring.
   Jeg var i forvejen ikke udadvent og slet ikke people-person. Det hele blev hurtigt for meget. Jeg kunne ikke overskue at gøre andet end at sætte mig foran computeren og blive underholdt.
   Jeg vil forsøge at opdatere sitet over de næste par dage.

100 dage udfordringen er gået helt i vasken. Mine måltider var ikke til at holde styr på med alle de sociale input og mangel på overskud.

Jeg har nogle kage billeder der kommer op ligesom jeg har modtaget er par pakker siden sidst.

Der har været gang i symaskinen også.

Jeg er ved at være på plads i min nye lejlighed og jeg vil helt sikkert vise jer hvad jeg har gjort med mit minimale køkken! Jeg mangler dog stadig at indrette badeværelset, men jeg håber at få det gjort inden nytår - der skal jo også penge til.