onsdag den 29. maj 2013

Pynte prøver

Der er nu en måneds tid til prinsessefesten og jeg har været igang med at prøve forskellige pynte-opskrifter/ideer af.

Stjernen der fundet på DESIGN AND FORM, jeg har et par kommentar til den, som jeg vil komme med på et senere tidspunkt.

Banneret er ret universalt og behøver forhåbentlig ikke nogen DIY
Disse fine ... cirkler?... er en test for at finde ud af hvor meget papir der går på sådan en fætter. Resultatet er ganske tilfredsstillende. Jeg ser ofte disse anordninger som pynt på amerikanske fest sider og vil afprøve dem til prinsessefesten for at se om det er noget jeg vil bruge ved fremtidige fester.

Sommerferie forberedelser

Projektet er afleveret og jeg er ved at være tilbage på normale indstillinger. Der er tre eksamner før jeg kan holde ferie, men jeg er da begyndt at gøre klar.

Der bliver endelig tid til at læse noget selvvalgt litteratur. Jeg er tyvstartet på Blood's Pride, da det er en biblioteks bog.

Jeg har endnu ikke fået udvalgt billeder fra min tur til Edingburgh, men det får jeg forhåbentlig tid til nu. Så der kommer billedspam om ikke så længe.

Indtil da nyd regnevejret!

mandag den 13. maj 2013

Projekt presset

Jeg... ja, ret tom for ord eller tankevirksonhed måske... Jeg arbejder på mit sidste projekt til færdiggørelsen af min Bachelor. Det trækker ret meget tænder ud. Derfor ender jeg nok med at spam på bloggen igen i slutningen af maj eller måske første i juni. Ikke at der sker det store indtil da... Jeg har ikke rigtig tid til meget. Lader til at arbejdet kommer i vejen hele tiden og når jeg så har tiden kan jeg ikke samle mig til alt det jeg mener jeg skal kunne nå.


Min Morgan venter trofast på at jeg bliver færdig med projektet så vi kan lege og gå lange ture. Jeg der nærmeste frem til at gå lange ture med knægten, selvom han er lidt af en pest i snor. Ligenu ligger han dig og bobler midt i en min bunke af dyner.