Jeg fandt desværre ikke en dansk oversættelse, der passede til originalen, som NESTLÉ selv henviser til. Så jeg måtte konsulterer min ven, Google.
Opskriften giver omkring 21 håndstore cookies-
Pisk:
225
g smør
175
g sukker
100
g brunfarin
1 tsk vaniljeessence (jeg havde ikke noget essence så jeg brugte cirka 2 tsk vaniljepulver)
Tilsæt:
2
æg - ét af gangen
Tilsæt:
300
g mel
1
tsk bagepulver (jeg har opdaget at det faktisk er natron man skal bruge, men jeg synes resultatet blev bedre med bagepulver)
Vend i:
300
g mørk chokolade i små stykker* (jeg skar mine i små firkanter og brugte kun de hele stykker - opskriften siger faktisk 340 g, men jeg har nok i 300)
150-180
g hasselnødder (jeg er allergisk, så ingen nødder til mig, jeg er heller ikke helt sikker på antallet af gram, google er ikke perfekt)
Sæt på bagepapir med en spiseske og en dejskraber.
Bag: 9-11 min v/ 190°C
Lad stå på pladen i ca. 2 min, flyt derefter cookiesne over på en rist i mindst 15 min helst længere.
* Hvis du vil have fine fremtrædende chokolade stykker, som på det første billed, skal du gemme en del af chokolade og putte den ovenpå cookie dejen inden den kommer i ovnen.
2 kommentarer:
Mums... dem skal jeg altså prøve ,-D
Pas på, man bliver hooked!
Send en kommentar